Exchange Link

Exchange link di blog ini ..ada di bawah sekali . .
Terima kasih :)

Thursday, June 17, 2010

Dapat Award Lagi

Blog yang simple macam ni pun dapat award lagi..haha ok juga tu kiranya sebagai satu penghargaan la...walaupun blog tak beautiful mana pun..hehe..Tocey tocey. Kali ni daripada matdin pulak dah.. Terima Kasih bebanyak kepada matdin , walaupun saya penah dapat award sebelum ni, demi persahabatan maya persada ni, saya buat juga post untuk dia balik... Saya akan ambil dan buat post untuk orang yang bagi saya award atau tag tak kisahlah dari sapa-sapa pun.. hehe..Mekacih..

.
Terima kasih daun keladi...ada award atau tag bagi lah lagi...hehe

6 comments:

  1. hehehe... time kasih ye buat post ni hehe...

    ReplyDelete
  2. suka_haha : sama-sama kasih...haha

    ReplyDelete
  3. kn beautiful blogger award utk yg beautiful ;)

    ReplyDelete
  4. sue : haha...betul ke tak betul..betul2..

    ReplyDelete

JOM BERTUKAR LINK DI SINI RAMAI-RAMAI

Tinggalkan link anda di bawah untuk memudahkan saya menjejak anda semula

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails